Goed beschermd de zomer door

Beweeg lekker buiten, maar pas op voor de zon!

In de zomer brengen we veel meer uren buiten door. Nog belangrijker om jezelf dus goed te beschermen tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Smeer je dus goed in met zonnebrandcrème als je naar buiten gaat. Naast bescherming van je huid, is het ook goed om je ogen te beschermen tegen de zon met een zonnebril. Zo ga jij deze zomer goed beschermd op pad.

Korting op verzorgingsproducten

Wissel nu 250 punten in voor € 3,- korting bij HEMA op bijvoorbeeld zonnebrandcrème. Deze actie is tijdelijk en zolang de voorraad strekt. Bestel de voucher en haal jouw favoriete product op in een HEMA winkel bij jou in de buurt of koop het online.  

Bestel de voucher

Bescherm je huid

Verbranding door de zon komt helaas nog te vaak voor. En dat is niet goed voor je. Een keer verbranden kan iedereen overkomen. Gebeurt dit te vaak, en helemaal vanaf jonge leeftijd, dan vergroot dit op latere leeftijd de kans op huidkanker. Zorg ervoor dat je veilig er op uit gaat in de zon. KWF raadt aan je huid te beschermen door smeren, kleren en weren. Wil jij weten welke zonnebrandproducten het beste bij jou passen en welke maatregelen je nog meer kunt treffen? Je leest het hier.

 

Bescherm je ogen

Naast bescherming van je huid, is het ook goed om je ogen te beschermen tegen de zon. Dit doe je met een zonnebril (op sterkte). Bovendien krijg je als verzekerde bij Menzis, Anderzorg of HEMA korting op de aanschaf van een zonnebril. Weet jij waar je bij de aanschaf op moet letten? En wat de voordelen zijn van een zonnebril op sterkte? Lees meer.