Ruim 10.000 keer goud bij de SamenGezond ZomerSpelen

Deelnemers behalen 11% vaker hun Weekdoel

Terwijl heel Nederland de afgelopen tijd aan de buis gekluisterd keek naar de Olympische Spelen, zorgde SamenGezond ervoor dat veel van deze kijkers zelf ook in beweging kwamen. 

Tussen 26 juli en 29 augustus deden meer dan 20.000 deelnemers actief mee met de SamenGezond Zomerspelen. En met een indrukwekkende medaillespiegel als resultaat: meer dan de helft van de deelnemers haalde namelijk goud! Dit zijn mensen die 5 weken achter elkaar hun Weekdoel haalden. 
Dat is 11% meer dan de periode daarvoor. Veel deelnemers waren door de ZomerSpelen dus extra gemotiveerd om iedere week hun Weekdoel te behalen en voor goud te gaan. 

Retourtjes Tokyo

Opgeteld zijn de deelnemers aan de SamenGezond ZomerSpelen meer dan 146 keer op en neer naar Tokyo geweest. Wandelaars gingen 53 keer retour naar Tokyo, fietsers 89 keer en hardlopers 4 keer. Wij hopen natuurlijk dat de deelnemers hun goede gewoonte van deze zomer nog lang blijven volhouden!

Wat is het Weekdoel?

Deelnemers van SamenGezond proberen via de app wekelijks hun Weekdoel te behalen. Dat bestaat uit onder andere een Beweeguitdaging (aantal minuten actief) en een Stappenuitdaging (aantal stappen). Voor deelnemers past het Weekdoel zich aan op basis van hoeveel je beweegt. Zo blijft het uitdagend!

Resultaten SamenGezond ZomerSpelen