Fitte en vitale medewerkers

met SamenGezond Pro

Ben je opzoek naar een goede manier om je organisatie gezond te houden en je vitaliteitsaanbod toegankelijk te maken? En kun je wel wat hulp gebruiken met het activeren van medewerkers? Maak kennis met SamenGezond Pro! 

De voordelen van SamenGezond Pro

 • Een afgeschermde app-omgeving in uw huisstijlkleuren

 • Eigen virtuele events en uitdagingen voor medewerkers

 • Kant-en-klaar aanbod op alle relevante gezondheidsthema's

 • Mogelijkheid tot het koppelen van uw eigen vitaliteitsaanbod

 • Ondersteuning bij implementatie en activatie

 • Uitgebreide anonieme rapportage

Voor slechts € 9,- per deelnemende medewerker per jaar

Samen werken aan leefkracht

SamenGezond Pro ondersteunt medewerkers op thema’s die voor jouw organisatie relevant zijn. Denk aan werk-privébalans, mantelzorg, beeldschermwerk, onregelmatige werktijden, en meer. Zo werken we samen aan de eigen regie van je medewerkers. En werken zij op een makkelijke en leuke manier aan een gezonde leefstijl. SamenGezond Pro is voor alle medewerkers, verzekerd en niet-verzekerd bij Menzis.

Om de onlangs aangesloten organisaties de juiste aandacht te kunnen geven, haakt SamenGezond op dit moment geen nieuwe bedrijven aan. Als eerste een seintje zodra er weer ruimte is? Vul dan vooral ons formulier in.

SamenGezond heeft ons een boost gegeven om breder aan de slag te gaan met het thema 'vitaliteit'. Zo hebben we onder andere zelf een fietstocht en vitaliteitsweken georganiseerd. Hierbij konden we dankbaar gebruik maken van alle informatie en communicatiematerialen die SamenGezond te bieden heeft.

Mirjam, HR-adviseur Liemerije

Wat krijg je?

 • Gezondheidsapp in eigen themakleuren
  Je krijgt een eigen afgeschermde app-omgeving waarbinnen je het gezondheidsaanbod van jouw organisatie kunt presenteren. Het Weekdoel in de app motiveert jouw medewerkers om dagelijks te bewegen.
 • Virtuele events en uitdagingen
  • Laat collega's de strijd met elkaar aangaan in virtuele events en uitdagingen die je zelf kunt aanvragen.
 • Kant-en-klaar aanbod op gezondheidsthema's
  Kies uit een uitgebreide set aan relevante gezondheidsthema's en communicatiemateriaal om jouw medewerkers door het jaar heen te activeren. 
 • Ondersteuning bij activatie
  We geven je advies over een succesvolle introductie- en activatie van SamenGezond Pro, gebaseerd op ervaringen bij andere werkgevers. 
 • Rapportage
  Je ontvangt een maandelijkse groepsrapportage, en dit alles is natuurlijk volledig AVG-proof.
De app van SamenGezond Pro

Hoe werkt het?

Je krijgt een eigen app-omgeving waarin je zelf bepaalt welke gezondheidsthema’s aan bod komen. Wordt er veel met schermen gewerkt? Of is er sprake van veel werkstress? Zijn veel medewerkers ook mantelzorger? Bij elke specifieke vraag biedt SamenGezond Pro een gericht themapakket. Een medewerker bepaalt zelf waar hij of zij aan mee wil doen. Daarnaast voeg je eenvoudig je eigen vitaliteitsaanbod toe in de app en webshop zodat jouw medewerkers altijd het meest recente gezondheidsnieuws van hun werkgever paraat hebben.

Vitaliteit is in onze organisatie een belangrijk thema. Om samen aan de slag te gaan met onze leefstijl zijn we gestart met SamenGezond Pro. De samenwerking verloopt erg prettig, we worden goed geholpen bij activatie en relevante content en SamenGezond is een mooie, nieuwe toevoeging op ons vitaliteitsbeleid.

Joyce, HRM-adviseur Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG)

Fietsende medewerkers SamenGezond op het Werk

SamenGezond bij organisaties: