Al app-gebruiker? Start nu

Zo start je jouw Weekdoel

Ga naar de tab 'Punten' in de app en meld je daar aan. Je Weekdoel start direct en loopt t/m zondag 23.59 uur. Heb je de app nog niet, schrijf je dan in voor de weekdoel-introductie. We helpen je dan in een aantal stappen op weg naar je eerste weekdoel.

Houd je activiteiten bij... 

  • Alleen voor GPS-gebaseerde activiteiten krijg je SamenGezond-punten die meetellen voor het behalen van je Weekdoel. Hieronder vallen o.a. wandelen, fietsen, hardlopen, mountainbiken, paardrijden, nordic walking, roeien, voetballen, schaatsen, skieën en skeeleren. Je herkent ze in de app aan de 'GPS' vermelding bij de activiteit. 
  • Leg je activiteiten vast met de interne tracker in de app, zo weet je zeker dat jouw activiteiten tijdig worden verwerkt om mee te tellen voor jouw Weekdoel.

... en verdien punten voor je Weekdoel

  • Doe je mee met de Weekdoelen dan worden je punten niet bijgeschreven in je puntenoverzicht. Je punten tellen alleen mee voor je Weekdoel.
  • Schrijf je je gedurende de week uit voor de Weekdoelen, dan worden je gps-activiteiten tot de volgende maandag nog meegeteld voor je Weekdoel. Daarna worden ze gewoon weer meegeteld op je puntenoverzicht.
  • Je hebt in alle gevallen t/m zondagavond 23.59 uur de tijd om je Weekdoel te halen.