Weekdoel beloningen

Deze beloningen kan je verdienen!

Met het Weekdoel stimuleren wij jou om actief te worden én te blijven. En daar belonen we je graag voor. Voor elke week waarin je je Weekdoel haalt word je beloond! De keuze in beloningen kan per week verschillen. Bekijk hieronder meer informatie over beloningen die regelmatig terugkomen.

Heb jij je Weekdoel gehaald? Gefeliciteerd! Op maandag, aan het begin van de nieuwe week, staat je beloning klaar. Ga in de app naar de tab 'Weekdoel' en kies direct je cadeau. 

Een cadeaubon met een minimale waarde van € 3,- bij HEMA

HEMA maakt het dagelijks leven beter, leuker en makkelijker. De winkels van de HEMA zijn niet uit het straatbeeld weg te denken en daarnaast zijn ze ook online goed te vinden. De cadeaubonnen van de HEMA zijn stapelbaar, waar ga jij voor sparen?

Een cadeaubon met een minimale waarde van € 3,- bij Coolblue

Van studentenbedrijf in 1999 tot het meest klantgerichte bedrijf nu. Bij Coolblue zijn ze altijd op zoek naar de glimlach bij jou, met een uitgebreid assortiment en een uitstekende service. De cadeaubonnen van Coolblue zijn stapelbaar, welk product kies jij?

Een cadeaubon met een minimale waarde van € 5,- bij Decathlon

Decathlon doet er alles aan om sport toegankelijk te maken voor iedereen. Ze bieden ruime keuze uit sportartikelen, van voetballen tot wielerfietsen tot skimateriaal. De cadeaubonnen van de Decathlon zijn stapelbaar en in de winkel én online te verzilveren.

€ 3 shoptegoed of 250 SamenGezond-punten voor een aankoop in onze webshop

Spaar jij voor die ene smartwatch, een blender of één van de vele andere producten in onze shop? Maak je keuze uit het ruime aanbod. Na het claimen van deze beloning kan je het shoptegoed of de punten direct gebruiken voor jouw aankoop.