Wat is het Weekdoel?

Beweeg & verdien een cadeaubon of 250 punten

Met het Weekdoel willen we jou persoonlijk uitdagen om actief te worden én te blijven. Als beloning kies je een cadeaubon van minimaal € 3 te besteden bij verschillende aanbieders of 250 SamenGezond-punten die je kunt besteden in onze webshop. Elke week weer!

We vertalen je Weekdoel naar een aantal SamenGezond-punten dat je die week (maandag t/m zondag) moet verzamelen. Daarvoor houd je je activiteiten (o.a. wandelen, hardlopen, fietsen) bij met de SamenGezond-app. Een Weekdoel start op maandag en eindigt op zondag 23.59 uur. 

Een Weekdoel is persoonlijk en afgestemd op jouw eerdere activiteiten. Heb je niet eerder activiteiten bijgehouden met de app, dan baseren we jouw eerste Weekdoel op de beweegnorm van de Gezondheidsraad.

Houd je activiteiten bij en kies je beloning

Je verzamelt punten door GPS-gebaseerde activiteiten (bijv. wandelen, fietsen, hardlopen) bij te houden met interne tracker van de SamenGezond-app. Zo weet je zeker dat jouw activiteiten tijdig worden verwerkt om mee te tellen voor jouw Weekdoel. 

Als je meedoet aan het Weekdoel worden de punten die je verdient, niet bijgeschreven op je puntenoverzicht. Bij jouw voortgang op het tab 'Weekdoel' zie je per activiteit de punten die meetellen voor het Weekdoel. Deze punten tellen alleen mee voor het Weekdoel. 

Als jij je Weekdoel haalt heb je recht op een beloning. Je krijgt toegang tot een speciale pagina in de webshop met cadeaubonnen. Daar kies je zelf je beloning voor die week. Deze pagina is tot 2 weken na afloop van het Weekdoel toegankelijk. 

Zo doe je mee

Ga in de SamenGezond-app naar het tabblad 'Weekdoel' en druk op 'Deelnemen'.