Wat is het Weekdoel?

Beweeg & verdien een cadeaubon of 250 punten

In English

Met het Weekdoel willen we jou persoonlijk uitdagen om actief te worden én te blijven. Als beloning kies je een cadeaubon van minimaal € 3 te besteden bij verschillende aanbieders of 250 SamenGezond-punten die je kunt besteden in onze webshop. Elke week weer!

Kom in beweging

We vertalen je Weekdoel naar een aantal SamenGezond-punten dat je die week (maandag t/m zondag) moet verzamelen. Daarvoor houd je je activiteiten (o.a. wandelen, hardlopen, fietsen) bij met de SamenGezond-app. Een Weekdoel start op maandag en eindigt op zondag 23.59 uur. 

Een Weekdoel is persoonlijk. Iedere week dat je je doelt haalt, leggen we de lat iets hoger. Zo dagen we je uit steeds een beetje meer te bewegen in de richting van de beweegrichtlijn. Niet gelukt? Geen probleem, dan krijg je een Weekdoel dat voor jou wel haalbaar is.

Houd je activiteiten bij

Je verzamelt punten door activiteiten (bijv. wandelen, fietsen, hardlopen) bij te houden met de SamenGezond-app. Ga hiervoor in de app naar 'Activiteit', druk op [Start} en ga bewegen. Klaar? Druk op [Opslaan]. Je ziet de punten die je hiermee verdient terug onder 'Weekdoel' in de app. Meer uitleg over het bijhouden van activiteiten.

Let op: onder 'Punten' in de app zie je alleen punten verschijnen als je niet meedoet met het Weekdoel maar wel activiteiten bijhoudt met de SamenGezond-app.

Kies je beloning

Als jij je Weekdoel haalt, staat er vanaf de eerstvolgende maandag een cadeautje voor je klaar. Elke week weer! Je ziet hiervan een melding in de app bij 'Weekdoel'. Klik op de melding in de app en kies je cadeau. Je kunt je cadeau tot 2 weken na afloop van het Weekdoel bestellen. Bekijk hier een voorproefje van de beloningen waaruit je kan kiezen. De cadeaubonnen zijn stapelbaar!

Zo doe je mee

Ga in de SamenGezond-app naar 'Weekdoel' en druk op 'Deelnemen'. Je kunt gelijk starten! Je hebt tot zondagavond 23.59 uur om je Weekdoel te halen. Succes!