Vakantie weer voorbij

Geniet nog langer na met deze tips

De zomervakantie is alweer voorbij. Nog even kunnen we genieten van het mooie weer, voordat de temperatuur weer naar beneden gaat en de dagen weer korter worden. De vakantie is vaak een moment om goed uit te rusten en lekker te ontspannen. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit ontspannen gevoel ook na de vakantie vasthoudt?

Maak een vakantie fotoboek

Wat is er nou leuker om terug te kijken op de fijne momenten die je tijdens te vakantie hebt beleefd. Maak een leuk fotoboek van je mooiste vakantiefoto's. Het maken van zo'n boek werkt bovendien heel ontspannend én het is net of je weer even op vakantie bent.

Wissel nu 500 punten in voor een kortingsvoucher van de Fotofabriek.

Bestel de voucher

 

Onbeperkt vakantiegevoel

Lange zomeravonden, met de blote voeten in het zand en doen waar we zin in hebben. We kijken lang naar onze vakantie uit, maar voordat we het weten zitten die paar weken erop en is het werkritme er weer ingeslopen. Ons vakantiegevoel vasthouden lukt gemiddeld twee tot vier weken. Gelukkig blijkt uit wetenschappelijke onderzoeken dat er wel degelijk manieren zijn om het vakantiegevoel langer vast te houden. 

 

Tijd voor me-time!

Vakantie is het moment waarin je doet wat jij fijn vindt en aan niemand verantwoording hoeft af te hoeven leggen. Houd dit vast door de komende tijd ook regelmatig me-time te nemen. Onderneem activiteiten waar jij blij of ontspannen van wordt, zoals muziek luisteren, mediteren of puzzelen. Tijd voor jezelf nemen is belangrijk, want het maakt je gelukkiger.