Beweeg, beloon jezelf en doneer

Doe mee met het Weekdoel van SamenGezond

Gezond eten, regelmatig bewegen en voldoende ontspanning dragen bij aan een gezonde leefstijl. Met de Nationale Suiker Challenge zet je al een eerste stap naar gezonder eten, maar kom jij ook dagelijks aan voldoende beweging? Met het Weekdoel van SamenGezond werk je op een leuke manier aan meer beweging. Én je ontvangt elke week een beloning als je jouw Weekdoel haalt. 

Meedoen met het Weekdoel?

Wil je ook in beweging komen en leuke beloningen verdienen? Download dan de SamenGezond-app om te starten met je eerste Weekdoel.

En omdat je meedoet aan de Nationale Suiker Challenge ontvang je nu tijdelijk 100 extra SamenGezond-punten die je kan besteden in onze webshop

 Registreer en claim jouw 100 SamenGezond-punten!

Donatie aan het Diabetes Fonds

Juíst voor mensen met diabetes is het belangrijk om voldoende te bewegen. Het Diabetes Fonds zet zich in voor een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Ook jij kan daar je steentje aan bijdragen. Haal jij als nieuwe deelnemer binnen de komende 4 weken 2x op rij je Weekdoel? Dan doneren we namens jou € 2,- aan het Diabetes Fonds.