Stoppen met roken

Volg de gratis training

Wil jij stoppen met roken? Via jou basis verzekering kan je kosteloos hulp ontvangen bij het stoppen met roken. Meld je nu aan!

Verzekerd bij Menzis?

De training van Allen Carr’s Easyway is een snelle en prettige manier om te stoppen met roken. De training bestaat uit één bijeenkomst van ongeveer 6 uur, waarna je definitief stopt met roken. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de training zeer effectief is, juist ook op lange termijn.

De kosten van de training bedragen € 356,95. Voor deelnemers die een zorgverzekering hebben bij Menzis of Anderzorg is de training gratis wanneer je jouw verzekeraar en polisnummer opgeeft bij de inschrijving. Schrijf je direct in.

Elders verzekerd?

Via Sinefuma kun je diverse programma’s volgen om te stoppen met roken. Onze 'Rookvrij! Ook jij?' stoppen met roken cursussen en andere vormen van begeleiding worden door de meeste zorgverzekeraars volledig vergoed.

Als je gebruik maakt van de begeleiding worden de stoppen met roken hulpmiddelen (nicotinevervangers en stoppen-met-roken medicatie) bij alle zorgverzekeraars 100% vergoed. Het eigen risico is ook volledig vrijgesteld bij alle zorgverzekeraars. Het gebruik van een hulpmiddel verdubbelt jouw slagingskans.

Iedere zorgverzekeraar hanteert daarvoor verschillende voorwaarden. Heb je hierover vragen, dan kun je met ons of met jouw zorgverzekeraar contact opnemen. Meld je direct aan.