Starten met het Weekdoel

We helpen je op weg

Om te kunnen starten met het Weekdoel heb je onze app nodig. Heb je deze nog niet? Download hem dan snel!

Download van Download van

In de app zie je jouw Weekdoel staan met de doelen die je deze week moet halen. Je Weekdoel start direct en loopt t/m zondag 23.59 uur. Iedere maandag start je nieuwe Weekdoel.

Hoe houd je activiteiten bij?

  • Alleen GPS-gebaseerde activiteiten* die je trackt via de app tellen mee voor je Beweegminuten. In de app zijn dit de activiteiten: wandelen, fietsen of hardlopen.
  • Een activiteit starten in de app is heel eenvoudig. Ga naar het tab Weekdoel en druk onderin je scherm op de ‘Play’ knop om de registratie van je activiteit te starten. Bekijk deze pagina voor meer uitleg.
  • De app houdt zelf de stappen bij, zorg er daarom voor dat je je telefoon altijd bij je hebt. In je eerste Weekdoel helpen we je bij het inschakelen van de stappenteller op je telefoon.

  • Heb jij je Weekdoel behaald? Op maandag, aan het begin van de nieuwe week, staat je beloning klaar. Ga in de app naar de tab 'Weekdoel', klik linksboven op het agenda-iccontje om naar de vorige week te gaan klik op 'Claim je beloning'.

Wordt je activiteit niet goed bijgehouden? Bekijk deze tips om te controleren of GPS op je telefoon op de juiste manier is ingesteld.