Starten met het Weekdoel

We helpen je op weg

Om te kunnen starten met het Weekdoel heb je onze app nodig. Heb je deze nog niet? Download hem dan snel! Heb je de app al wel? Ga dan in de app naar ‘Weekdoel’ en meld je daar aan. Je Weekdoel start direct en loopt t/m zondag 23.59 uur. Je kunt zo lang deelnemen aan het Weekdoel als je wilt. Iedere maandag start je nieuwe Weekdoel.

Ben je nieuw bij SamenGezond?

Welkom, leuk dat je er bent! Volg de stappen hieronder om je aan te melden voor het Weekdoel.

 • Stap 1: Download onze app

  Download onze app op je smartphone. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

 • Stap 2: Registreer

  Tik na het openen van de app op 'Inloggen' en registreer een nieuw account.

 • Stap 3: Meld je aan voor het Weekdoel

  Ga in de app naar 'Weekdoel' en kies 'Deelnemen'.

 • Stap 4: Houd je activiteiten bij

  Ga in de app naar 'Activiteit', tik op het poppetje om je activiteit (bijv. wandelen, fietsen, hardlopen) te kiezen en tik op 'Start'. Start je activiteit en tik na afloop op 'Stoppen' en dan op 'Opslaan'. 

Heb je de app al?

Heel goed, je bent startklaar om deel te nemen aan het Weekdoel. Ga in de app naar ‘Weekdoel’ en meld je aan. Je kunt nu gelijk beginnen met het bijhouden van activiteiten voor je Weekdoel.

Ga in de app naar 'Activiteit', tik op het poppetje om je activiteit (wandelen, fietsen, hardlopen) te kiezen en tik op 'Start'. Start je activiteit en tik na afloop op 'Stoppen' en dan op 'Opslaan'. 

Hoe houd je activiteiten bij?

 • Alleen voor GPS-gebaseerde activiteiten krijg je SamenGezond-punten die meetellen voor het behalen van je Weekdoel.
 • Tip: leg je activiteiten vast met de interne tracker in de app* (op tab 'Activiteit'), zo weet je zeker dat jouw activiteiten tijdig worden verwerkt om mee te tellen voor jouw Weekdoel. Om je te helpen hebben we een video gemaakt met een uitleg over hoe je een activiteit bijhoudt voor het Weekdoel.
 • Heb jij je Weekdoel gehaald? Op maandag, aan het begin van de nieuwe week, staat je beloning klaar in onze webshop. Ga in de app naar de tab 'Weekdoel' en kies direct je cadeaubon. De beloningen voor het Weekdoel zijn alleen zichtbaar in de webshop nadat je bent ingelogd.

Wordt je activiteit niet goed bijgehouden? Bekijk de tips op deze pagina om te controleren of GPS op je telefoon op de juiste manier is ingesteld.

Nog een paar laatste opmerkingen

 • Doe je mee met het Weekdoel dan worden je punten bijgehouden in het puntenoverzicht op de tab 'Weekdoel'. De verdiende punten worden dus niet bijgeschreven in je puntenoverzicht op de tab 'Punten'. Je punten tellen alleen mee voor je Weekdoel.
 • Schrijf je je gedurende de week uit voor het Weekdoel, dan worden je GPS-activiteiten tot de volgende maandag nog meegeteld voor je Weekdoel. Daarna worden ze gewoon weer meegeteld op je puntenoverzicht.