Starten met het Weekdoel

We helpen je op weg

Om te kunnen starten met het Weekdoel heb je onze app nodig. Heb je deze nog niet? Download hem dan snel! Heb je de app al wel? Ga dan naar ‘Weekdoel’ en meld je daar aan. Je Weekdoel start direct en loopt t/m zondag 23.59 uur.

Ben je nieuw bij SamenGezond?

Welkom, leuk dat je er bent! Volg de stappen hieronder om je aan te melden voor het Weekdoel.

 • Stap 1: Download onze app

  Download onze app op je smartphone. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

 • Stap 2: Registreer

  Klik na het openen van de app op 'Inloggen' en registreer een nieuw account.

 • Stap 3: Meld je aan voor het Weekdoel

  Klik in de app op 'Weekdoel' en klik op 'Deelnemen'.

Heb je de app al?

Heel goed, je bent startklaar om deel te nemen aan het Weekdoel. Ga in de app naar ‘Weekdoel’ en meld je aan. Vervolgens start je Weekdoel direct en kan je beginnen met het bijhouden van GPS-activiteiten om je Weekdoel te halen.

Houd je activiteiten bij en verdien je eerste beloning

 • Alleen voor GPS-gebaseerde activiteiten krijg je SamenGezond-punten die meetellen voor het behalen van je Weekdoel. Hieronder vallen o.a. wandelen, fietsen, hardlopen, nordic walking, schaatsen, skiën en skeeleren.
 • Tip: leg je activiteiten vast met de interne tracker in de app*, zo weet je zeker dat jouw activiteiten tijdig worden verwerkt om mee te tellen voor jouw Weekdoel. Om je te helpen hebben we een video gemaakt met een uitleg.

Wordt je activiteit niet goed bijgehouden? Bekijk de GPS-checklist om te controleren of GPS op je telefoon op de juiste manier is ingesteld. Helpt dit niet voor jou? Koppel dan een externe app/tracker om je activiteiten voor het Weekdoel op te nemen.

Nog een paar laatste opmerkingen

 • Doe je mee met het Weekdoel dan worden je punten bijgehouden in het puntenoverzicht op de tab 'Weekdoel'. De verdiende punten worden dus niet bijgeschreven in je puntenoverzicht op de tab 'Punten'. Je punten tellen alleen mee voor je Weekdoel.
 • Schrijf je je gedurende de week uit voor het Weekdoel, dan worden je GPS-activiteiten tot de volgende maandag nog meegeteld voor je Weekdoel. Daarna worden ze gewoon weer meegeteld op je puntenoverzicht.