ZGV sportkleding

Voor elk wat wils: bestel nu!

ZGV heeft een webshop met diverse sportkleding in ZGV-design, te weten hardloop- en fietskleding, specifieke winterkleding, windstoppers, hoodie’s, etc. Daarnaast zijn er ook accessoires zoals petjes, mutsen, kragen en hoofdbanden te bestellen met ZGV-design.

Naast de ZGV-lijn kun je ook been-, arm- en kniestukken, handschoenen, sokken in een neutrale kleur (voornamelijk zwart) met alleen het Kalas-logo bestellen. Dus volop keuze, voor elk wat wils! 

 

Bestelperiodes

De webshop wordt een aantal keer per jaar geopend (in 2021 medio februari, juni, oktober) om kleding te bestellen. Via een bericht op ZiP laten we weten wanneer de webshop open is. Je kunt via deze QR-code inloggen en dan zie je ook of de webshop geopend is. Om te bestellen heb je het volgende wachtwoord nodig: zgv321.

 

Prijzen

Er zit geen marge op de shirts! de prijs die je in de webshop ziet is de inkoopprijs met een staffelkorting. De kwaliteit is goed en de prijzen liggen met 30% korting laag.

Via de ZGV MKA-regeling kun je sportkleding fiscaal voordelig aanschaffen. Voer daarvoor via FiscFree onder “Voeding, sport en beweging” de orderfactuur op. Let op: individueel voor 1 december aanvragen.

  • Voor meer informatie over de sportkleding kun je terecht bij Ton van Klaveren, Titia Veldman en Ine Claassen