Diëtist

Jaleesa Silvin

Mijn naam is Jaleesa Silvin en ik werk als pedagogisch medewerker bij BSO Battello. Voordat ik ben gaan werken bij SKSG heb ik de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. Het is een 4-jarige studie waarin ik ben opgeleid tot diëtist. Dat ik bij de organisatie ook als diëtist aan het werk kan, maakt het mogelijk dat ik mijn passie voor het werken met kinderen kan combineren met mijn liefde voor voeding.

Mijn werkwijze bestaat voornamelijk uit gesprekken voeren met als doel om mijn kennis over voeding over te dragen aan anderen, zodat zij daarmee hun persoonlijke doelen kunnen behalen.

Hierbij kun je denken aan:

  • een gezond eet- en leefpatroon aannemen
  • structuur in een eetpatroon aanbrengen
  • gewicht verliezen of juist toenemen in gewicht
  • verbeteren van medische klachten
  • het krijgen van meer energie
  • of gewoon meer kennis ontvangen over voeding in relatie tot je lichaam

Kan jij mijn hulp gebruiken?

Tijdens een eerste gesprek zullen we elkaar wat beter leren kennen en hoop ik meer te weten te komen over jouw persoonlijke doelen, de mate van beweging en ontspanning, de eventuele (medische) klachten en we bespreken het huidige eetpatroon. Aan de hand daarvan wordt een op maat gemaakt voedingsadvies geschreven. Het voedingsadvies is geen dieet, maar is een gezond eetpatroon die volledig is gericht op de individuele persoon. Iedereen is uniek en ook ons spijverteringsstelsel is uniek. Het is daarom zinvol om samen te onderzoeken wat voor jou het beste werkt en hoe we op een gezonde manier de gestelde doelen kunnen behalen. Naar behoefte zullen er ‘vervolggesprekken’ plaatsvinden, waarbij het proces van de gestelde doelen in de gaten wordt gehouden.

Heb je geen behoefte aan een voedingsadvies, maar heb je wel vragen over gezonde voeding of wil je simpele tips en tricks ontvangen? Dat kan ook! Stuur gerust een mailtje. Wie weet tot snel!

Met gezonde groetjes,   

Jaleesa Silvin 

j.silvin@sksg.nl