Hulp bij schulden

Grip: specialist in schuldhulpverlening

Financiële problemen; we praten er niet graag over. Toch heeft in Nederland 1 op de 5 mensen problematische schulden. Door bijvoorbeeld een scheiding, een chronische ziekte of omdat er geen inzicht in inkomsten en uitgaven is.

De gevolgen van financiële problemen zijn divers. Geen post meer durven openen, slapeloze nachten, concentratiegebrek op het werk zijn maar een paar gevolgen. Weer rust en overzicht creëren vraagt dan om een professionele aanpak. Grip Schuldhulpverlening is gespecialiseerd in schuldhulpverlening aan werknemers.

Contact met Grip?

Bel 088-800 85 00. Dit kan op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur. Door corona-maatregelen kan de telefonische bereikbaarheid soms minder goed zijn. Krijg je geen gehoor, mail je vraag dan naar info@grip-schuldhulpverlening.nl. Je krijgt dan uiterlijk de volgende dag antwoord. Meer weten over Grip? Kijk op www.grip-schuldhulpverlening.nl

Sociaal Fonds bij ’s Heeren Loo

Komen er financiële tegenvallers op je pad? En heb je het gevoel dat je er niet meer zelf uitkomt? Het Sociaal Fonds van ’s Heeren Loo helpt medewerkers en oud-medewerkers met financiële problemen. Je kunt vanuit het fonds onder bepaalde voorwaarden een lening met lage rente krijgen. Daarbij wordt rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden. Denk hierbij aan de samenstelling van je gezin, je inkomen en eigen vermogen.

Wil je meer informatie over het Sociaal Fonds? Kijk dan op de Portal. Het Sociaal Fonds vergoedt in veel gevallen de workshop Grip. Je kunt dit via je manager aanvragen. Vind je dat lastig, dan kun je dit ook anoniem aanvragen bij het Sociaal Fonds. De link daarvoor vind je op de Portal.