SamenGezond lanceert nieuwe campagne

Gezond & …

Gezond leven. Dat voelt voor velen nog steeds lastig, moeilijk, duur of saai. Niet als het aan SamenGezond ligt. Het grootste gezondheidsprogramma van Nederland biedt voor iedereen in Nederland allerlei handige tips waarmee een gezond leven verrassend toegankelijk wordt. Hiermee is een gezond leven niet alleen weggelegd voor de health freaks onder ons, maar ook bereikbaar voor mensen die aan hun gezondheid willen werken maar hierbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Waar in 2019 het vinden van de balans tussen gezond en ongezond nog het hoofdthema was, neemt SamenGezond in een vervolgcampagne verschillende vooroordelen van gezond leven weg, door te laten zien dat gezond & gemakkelijk, gezond & voordelig, gezond & lekker, gezond & gezellig prima samengaan.

Roorda Reclamebureau ontwikkelde een serie radio- en tv-commercials, online display en social video’s waarin SamenGezond mensen helpt om een gezonde leefstijl te starten en het ook vol te houden. De campagne is gestart in oktober met het thema gezond & makkelijk en wisselt tot en met het einde van het jaar met andere relevante thema’s.

Naar nieuwsoverzicht