SamenGezond & HEMA beweegcampagne

Beweeg mee voor gratis HEMA-producten


Gepubliceerd op 15-09-2020 | Bewerkt op 15-09-2020

Vanaf vandaag tot 1 november start SamenGezond samen met HEMA een campagne om mensen aan het bewegen te krijgen. 

Voldoende en regelmatig bewegen is een van de beste remedies om een betere gezondheid te krijgen en te behouden. Je wordt er niet alleen lichamelijk en mentaal fitter van, het verkleint op termijn ook de kans de op chronische ziekten zoals depressie, hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en zelfs bepaalde soorten kanker. Daarom motiveert SamenGezond deelnemers meer te gaan bewegen en biedt zij hen het gezonde steuntje in de rug om het ook vol te houden. Bijvoorbeeld met het Weekdoel.

Tijdens de HEMA-weken kunnen deelnemers gratis HEMA-producten verdienen door mee te doen aan het Weekdoel van SamenGezond. De selectie van producten varieert van fietslampjes, tot aan handdoeken en verzorgingsproducten, die in de HEMA-winkels zijn aangeduid met speciale schapkaartjes. Naast instore promotie besteedt HEMA ook via haar nieuwsbrieven en online kanalen aandacht aan deze campagne.

SamenGezond verwacht dankzij deze campagne achtduizend nieuwe actieve deelnemers aan haar Weekdoelen-feature toe te kunnen voegen.

Naar nieuwsoverzicht

SamenGezond & HEMA beweegcampagne