Fruitsoep
Recept
2 personen | 0-15 minuten | tussendoortje

Ingrediënten
- 250 gram bosvruchten (diepvries) of aardbeien, bessen, frambozen
- 1 perssinaasappel
- citroensap
- 2 eetlepels halfvolle yoghurt
Bereiding
- Laat het fruit ontdooien. Houd wat mooi fruit achter voor garnering.
- Pers de sinaasappel uit.
- Pureer de rest van het fruit met het sinaasappelsap en een paar druppels citroensap. Verdeel dit over 2 diepe borden.
- Roer de yoghurt glad en schep in ieder bord een lepel yoghurt.
- Garneer met het achtergehouden fruit.
Voedingswaarden per persoon
- Energie 75 kcal
- Vet 1 gram (waarvan verzadigd vet 0 gram)
- Koolhydraten 15 gram (waarvan suikers 10 gram)
- Vezels 3 gram
- Eiwit 2 gram
- Zout < 0.1 gram