SamenGezond Pro

De vitaliteitsoplossing voor werkend Nederland

Een gezond bedrijf begint met vitale en gelukkige medewerkers. SamenGezond Pro stelt u als werkgever in staat uw medewerkers te informeren, te inspireren en te activeren om dagelijks met hun gezondheid bezig te zijn. Uw werknemers krijgen hiervoor onbeperkt toegang tot een gezondheidsplatform in uw huisstijl. Simpel en snel door uzelf in te richten, voor een lage prijs!

De voordelen van SamenGezond Pro

  • Een afgeschermde app-omgeving in uw huisstijlkleuren

  • Eigen virtuele events en uitdagingen voor medewerkers

  • Kant-en-klaar aanbod op alle relevante gezondheidsthema's

  • Mogelijkheid tot het koppelen van uw eigen vitaliteitsaanbod

  • Ondersteuning bij implementatie en activatie

  • Uitgebreide anonieme rapportage

Voor slechts € 9,- per deelnemende medewerker per jaar

SamenGezond heeft ons een boost gegeven om breder aan de slag te gaan met het thema 'vitaliteit'. Zo hebben we onder andere zelf een fietstocht en vitaliteitsweken georganiseerd. Hierbij konden we dankbaar gebruik maken van alle informatie en communicatiematerialen die SamenGezond te bieden heeft.

Mirjam, HR-adviseur Liemerije

Samen werken aan leefkracht van uw medewerkers

SamenGezond is het grootste online gezondheidsplatform van Nederland en helpt al meer dan 400.000 mensen gezonde keuzes te maken. Deelnemers bepalen zelf aan welk leefstijlthema ze willen werken en hoe ze dat doen. Bijvoorbeeld met blogs, e-mailcoaching of online cursussen. Een app laat hen bovendien dagelijks bewegen en beloont wekelijks hun gezonde gedrag.

Met SamenGezond Pro krijgt u nog exclusieve extra's. Zoals een uitgebreide set aan relevante gezondheidsthema's en communicatiemateriaal om uw medewerkers door het jaar heen te activeren, de mogelijkheid om uw eigen evenementen aan te maken en meer. Onze innovatieve vitaliteitsoplossing stelt uw organisatie in staat medewerkers te informeren, te inspireren en te activeren. Vanuit de binnenzak, waar en wanneer u wilt. 

Om de onlangs aangesloten organisaties de juiste aandacht te kunnen geven, haakt SamenGezond op dit moment geen nieuwe bedrijven aan. Als eerste een seintje zodra er weer ruimte is? Vul dan vooral ons formulier in.