SamenGezond Pro

De innovatieve vitaliteitsoplossing voor werkend Nederland

Een gezond bedrijf begint met vitale en gelukkige medewerkers. SamenGezond Pro stelt u als werkgever in staat u medewerkers te informeren, te inspireren en te activeren dagelijks met hun gezondheid bezig te zijn. Door middel van een eigen app-omgeving, website, e-mail en webshop. Simpel en snel zelf in te richten en te gebruiken, voor een lage prijs!

De extra's van SamenGezond Pro

  • Een afgeschermde app-omgeving in uw huisstijlkleuren

  • Eigen bedrijfschallenges voor medewerkers

  • Uitgebreide communicatiemodules over relevante gezondheidsthema’s

  • Mogelijkheid tot het koppelen van uw eigen vitaliteitsaanbod

  • Uitgebreide anonieme rapportage

  • Persoonlijke begeleiding door ervaren consultants

En dat voor € 9,- per geregistreerde medewerker per jaar

Medewerkers binden, verbinden en hun leefkracht vergroten. 

SamenGezond is het grootste online gezondheidsplatform van Nederland en helpt al meer dan 400.000 mensen gezonde keuzes te maken. Deelnemers bepalen zelf aan welk leefstijlthema ze willen werken en hoe ze dat doen. Bijvoorbeeld met blogs, e-mailcoaching of online cursussen. Een app laat hen bovendien dagelijks bewegen en beloont wekelijks hun gezonde gedrag.

Met SamenGezond Pro krijgt u nog exclusieve extra's. Zoals een uitgebreide communicatie-toolbox om uw medewerkers te activeren, de mogelijkheid om uw eigen evenementen aan te maken en meer. Onze innovatieve vitaliteitsoplossing stelt uw organisatie in staat medewerkers te informeren, te inspireren en te activeren. Vanuit de binnenzak, waar en wanneer u wilt. Voor maar € 9,- per geregistreerde medewerker per jaar laat u zien voorloper te zijn in de groeiende interesse in een gezonde leefstijl.

Wilt u ook aan de slag met SamenGezond pro in uw organisatie?

Vraag prijsopgave aan