SamenGezond Pro

De vitaliteitsoplossing voor op je werk en thuis

Je gezondheid hangt nauw samen met hoeveel je beweegt, hoe gezond je eet en hoe vaak je ontspant. Een goede werk/prive balans is hierin belangrijk. SamenGezond helpt jou hierbij. Met SamenGezond Pro heb je bovendien nog exclusief toegang tot interessante extra's die worden aangeboden door jouw werkgever.

De voordelen van SamenGezond

  • Dagelijks voldoende bewegen met het Weekdoel in de app
  • Kans op een leuke beloning als je jouw Weekdoel haalt
  • Meedoen aan beweeguitdagingen om trofeeën te winnen
  • E-mailcoaching op diverse gezondheid thema's
  • Hulp bij afvallen met de Gezond Gewicht Coach

De extra's van SamenGezond Pro

  • Een app in de huisstijlkleuren van jouw werkgever
  • Beweeguitdagingen om samen met collegas aan te gaan
  • Altijd het recente gezondheidsnieuws van jouw werkgever paraat
  • Toegang tot speciale leefstijlmodules 
  • Extra beloningen via jouw werkgever

Vanuit het werk kregen wij SamenGezond. Ik ben met het Weekdoel aan de slag gegaan en dat motiveerde mij persoonlijk om de eerste stap te zetten en in beweging te komen. Je wil gewoon dat doel halen, die sticker verdienen. Wat ik ook heel leuk vind is natuurlijk dat je er gewoon voor beloond wordt. Ik ben ondertussen al 21 kg afgevallen en ik voel mij een stuk vitaler!

Simone, werknemer Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG)

Een gezonde leefstijl, ook op de werkvloer

Een gezonde leefstijl nastreven, het klinkt zo makkelijk. Toch leven we vaak nog ongezond, bewegen we te weinig en rusten onvoldoende. Dan kan je wel een steuntje in de rug gebruiken, ook op je werk!

SamenGezond is het grootste online gezondheidsplatform van Nederland en helpt al meer dan 400.000 mensen gezonde keuzes te maken. Als deelnemer bepaal je zelf aan welk leefstijlthema je wilt werken en hoe je dat doet. Bijvoorbeeld met blogs, e-mailcoaching of online cursussen. De SamenGezond app laat je bovendien dagelijks bewegen en beloont wekelijks je gezonde gedrag.

SamenGezond Pro is de uitgebreide versie van de gratis SamenGezond app. Doordat SamenGezond Pro via jouw werkgever wordt gefaciliteerd heb je toegang tot exclusieve extra's, waaronder gezondheidsinformatie van jouw werkgever, speciale gezondheidsprogramma's en challenges met collega's. Daarnaast kan je beloningen kiezen die jouw werkgever speciaal voor jou beschikbaar stelt. Dit maakt de app nog leuker en relevanter voor jou.

Om de onlangs aangesloten organisaties de juiste aandacht te kunnen geven, haakt SamenGezond op dit moment geen nieuwe bedrijven aan. Als eerste een seintje zodra er weer ruimte is? Vul dan vooral ons formulier in.