Toolbox SamenGezond Pro

Goed voorbereid aan de slag met uw vitaliteitsdoelen

Om uw organisatie te ondersteunen in het vitaliteitsbeleid, bieden we een aantal standaard communicatiemiddelen aan via onze website. In dit pakket vindt u veel standaardmaterialen, zoals posters en beeldmateriaal, maar ook complete themapakketten en voorbeeldcampagnes.

Communicatiematerialen

In de online toolbox vindt u al het materiaal dat u nodig heeft om SamenGezond Pro te promoten onder uw medewerkers. U kunt hier bijvoorbeeld posters en flyers downloaden, maar ook standaardteksten, intranetberichten en nieuwsbriefformats. Ook vindt u instructievideo’s en handleidingen over het gebruik van de app. Wilt u uw stakeholders graag op de hoogte brengen? Hiervoor zijn ondersteunende materialen aanwezig.

 

Content en thema’s 

Met relevante content en thema’s geeft u invulling aan uw vitaliteitsdoelen en zorgt u ervoor dat medewerkers SamenGezond gaan gebruiken. Om u hierbij te ondersteunen vindt u in de online toolbox in ieder geval een voorbeeld jaarkalender en complete themapakketten over interessante leefstijlonderwerpen. Een geslaagde introductie begint met een goed kick-off event. Daarom staan in de toolbox ook aantal uitgewerkte voorbeelden van kick-off events. Ter inspiratie vindt u in de toolbox diverse klantverhalen, whitepapers en video’s.

U hebt eigen regie over het vitaliteitsaanbod dat getoond wordt in de app. Hiervoor heeft u de beschikking over 6 tegels die u naar eigen wens kunt inrichten. Standaard vullen we 3 tegels in de app met een hoofdthema (Voeding, Bewegen, Werk/privé balans of Mentaal fit). Waarbij 4x per jaar van thema wordt gewisseld. In de online toolbox vindt u ondersteunend materiaal aan het kwartaal thema voor gebruik binnen uw organisatie. Wilt u gedurende het jaar meer gezondheidsthema’s onder de aandacht brengen? Dan kunt u deze thema’s zelf maandelijks in de app wijzigen en vullen met eigen content. Het is ook mogelijk hiervoor een contentabonnement af te sluiten.

Voorbeeld van materialen in de thema-toolbox

Contentabonnement

Met het maandelijkse contentabonnement krijgt u de beschikking over 12 uitgebreide themapakketten over onderwerpen als: gezond en duurzaam eten, overgang, minder zitten en werkgeluk. U downloadt deze themapakketten eenvoudig via onze downloadpagina en past ze naar eigen inzicht toe in uw organisatie. Elk themapakket bevat beeldmateriaal, interessante content en een tip om medewerkers te inspireren en te activeren.