Positieve Gezondheid Test

Hoe gaat het met jou?

Door het invullen van de Positieve Gezondheid Test breng je verschillende onderdelen van je gezondheid in kaart. Hoe jij het, op dat moment, ervaart en voelt.

Hoe werkt het?

Als je de vragenlijst invult, breng je in kaart hoe jij zelf je gezondheid ervaart. Voel je je bijvoorbeeld tevreden, gelukkig of juist eenzaam? Lukt het je om de dagelijkse dingen te doen, zoals het huishouden? Beleef je nog plezier aan hobby’s of bezigheden?

De uitkomsten geven je inzicht in jouw situatie op basis van de 6 dimensies van gezondheid. Je kiest vervolgens zelf waar je aan wilt werken. SamenGezond biedt je tips, coaching en cursussen om hiermee aan de slag te gaan.

Je kunt de test zo vaak invullen als je wilt, in Mijn SamenGezond zie je hoe je scoort ten opzichte van de vorige keer.

Ervaar het ook zelf! Breng je Positieve Gezondheid in kaart.   

spinnenweb positieve gezondheid test

Over de test

Institute for Positive Health (iPH) is de motor achter de beweging Positieve Gezondheid. De stichting is opgericht door Machteld Huber, de grondlegger van het gedachtegoed. Het instituut wil de beweging die ontstaan is rond Positieve Gezondheid stimuleren, versterken en versnellen. Zo maken we met elkaar van Nederland de grootste Blue Zone ter wereld, een plek waar mensen langer, gezonder en gelukkiger leven dan waar ook ter wereld. Institute for Positive Health is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk.