Persoonlijke gezondheidscheck

In 20 minuten je eigen gezondheidsrapport

Het belang van een gezonde leefstijl is ons meer dan ooit duidelijk geworden. Het begin van het nieuwe jaar is een mooi moment om aan de slag te gaan met jouw gezondheid. Een persoonlijk en compleet inzicht in je gezondheid is dé eerste stap. Meld je daarom nu aan voor de Persoonlijke Gezondheidscheck. Deze check t.w.v. € 74,40 wordt jou kosteloos aangeboden door USG! Maar wees er snel bij want OP=OP.

Start de check

Hoe werkt het?

Omdat wij het als USG belangrijk vinden dat onze medewerkers lekker in hun vel zitten, op het werk én daarbuiten, bieden we jou de Persoonlijke Gezondheidscheck kosteloos aan. Dit is een compleet en betrouwbaar hulpmiddel om jouw persoonlijke gezondheid in kaart te brengen. Met de check krijg je inzicht in jouw huidige leefstijl, bloeddruk, cholesterol en meer!

 


 

1. Je maakt een persoonlijk account aan in een beveiligde omgeving en kunt direct starten met de online vragenlijst (duur: zo’n 35 minuten).

2. Daarna ontvang je de unieke checkbox op jouw huisadres. Zo kun je de aanvullende metingen (vingerprik voor inzicht in cholesterol- en bloedsuikerwaarden en buikomvangmeting) uitvoeren wanneer het jóu uitkomt.

3. Alle onderdelen afgerond? Dan ontvang je jouw persoonlijke gezondheidsrapport. Je ziet in één keer waar je al goed bezig bent en waar verbetering mogelijk is.

4. Ga vervolgens zelf aan de slag, of met tips via www.samengezond.nl
 

 

Wist je dat ...

  • Het risico om hart- en vaatziekten te krijgen bij vrouwen 40% hoger is dan bij mannen.
  • 67% van de vrouwen met een hoog risico op hart- en vaatziekten heeft een te hoog cholesterolgehalte
  • Vet rond de organen in de buik schadelijke stoffen produceert. Het zorgt voor een hoger risico op het krijgen van diabetes type 2
  • Gemiddeld bijna 1 van de 5 collega’s om jou heen burn-out klachten heeft?
  • Preventief checken jou helpt om inzicht te geven in jouw risicogebieden om daarmee bijv. hart- en vaatziekten, diabetes of een burn-out te voorkomen?

 

Ga snel zelf aan de slag en doe de check. Want weet jij hoe gezond je eigenlijk bent?
 

Start de check

Privacy

Uiteraard krijgt USG géén inzicht in je deelname en je persoonlijke rapport. Wel ontvangt USG een algemeen anoniem rapport n.a.v. alle deelnames met tips om de gezondheid en vitaliteit van medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen. Lees hier meer over privacy.