Persoonlijke gezondheidscheck

In 20 minuten je eigen gezondheidsrapport

Wil jij een compleet beeld hebben van jouw gezondheid? Vul de Persoonlijke Gezondheidscheck van het NIPED instituut in en ontvang binnen 20 minuten je eigen gezondheidsrapport. Deze vragenlijst wordt geadviseerd door huisartsen, bedrijfsartsen en gezondheidsfondsen. De check is natuurlijk anoniem en je verzekeraar krijgt géén inzicht in jouw deelname.

Ben jij verzekerd via Menzis GarantVerzorgd? Dan is deze check voor jou gratis. Klik hier. Ben jij verzekerd via het Menzis Leefkracht collectief of PMA zorgverzekering? Ook dan is de check gratis. Log snel in!

Gratis via Menzis Leefkracht collectief en vanaf 1 januari 2021 ook via het PMA collectief(, 50% korting via Menzis, Anderzorg of HEMA.

Start de check

Hoe werkt het?

Omdat wij het als USG belangrijk vinden dat onze medewerkers lekker in hun vel zitten, op het werk én daarbuiten, bieden we jou de Persoonlijke Gezondheidscheck kosteloos aan. Dit is een compleet en betrouwbaar hulpmiddel om jouw persoonlijke gezondheid in kaart te brengen. Met de check krijg je inzicht in jouw huidige leefstijl, bloeddruk, cholesterol en meer!

 

 

1. Je maakt een persoonlijk account aan in een beveiligde omgeving en kunt direct starten met de online vragenlijst (duur: zo’n 35 minuten).

2. Daarna ontvang je de unieke checkbox op jouw huisadres. Zo kun je de aanvullende metingen (vingerprik voor inzicht in cholesterol- en bloedsuikerwaarden en buikomvangmeting) uitvoeren wanneer het jóu uitkomt.

3. Alle onderdelen afgerond? Dan ontvang je jouw persoonlijke gezondheidsrapport. Je ziet in één keer waar je al goed bezig bent en waar verbetering mogelijk is.

4. Ga vervolgens zelf aan de slag, of met tips via www.samengezond.nl
 

 

Wist je dat ...

  • Het risico om hart- en vaatziekten te krijgen bij vrouwen 40% hoger is dan bij mannen.
  • 67% van de vrouwen met een hoog risico op hart- en vaatziekten heeft een te hoog cholesterolgehalte
  • Vet rond de organen in de buik schadelijke stoffen produceert. Het zorgt voor een hoger risico op het krijgen van diabetes type 2
  • Gemiddeld bijna 1 van de 5 collega’s om jou heen burn-out klachten heeft?
  • Preventief checken jou helpt om inzicht te geven in jouw risicogebieden om daarmee bijv. hart- en vaatziekten, diabetes of een burn-out te voorkomen?

Ga snel zelf aan de slag en doe de check. Want weet jij hoe gezond je eigenlijk bent?
 

Start de check

Privacy

Uiteraard krijgt USG géén inzicht in je deelname en je persoonlijke rapport. Wel ontvangt USG een algemeen anoniem rapport n.a.v alle deelnames met tips om de gezondheid en vitaliteit van medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen. Lees hier meer over privacy.

Hoe werkt het?

1. Bestel de voucher in de webshop van SamenGezond
2. Ontvang je Gezondheidsbon per e-mail
3. Ga naar mijn.persoonlijkegezondheidcheck.nl 
4. Vul je e-mailadres in en klik op ja om je code in te voeren
5. Volg de verdere stappen

Heb je vragen over dit product? Neem contact op met de Persoonlijke Gezondheidscheck.