Persoonlijk advies van een diëtist

Vraag een expert

Aan de start van de Gezond Gewicht Coach maak je mini-doelen. Het opstellen van deze mini-doelen is heel belangrijk. Met de mini-doelen maak je jouw doelen klein en concreet. Dit helpt enorm bij het doorbreken van je gewoontes. Heb jij vragen over jouw mini-doelen? Bijvoorbeeld: een check op jouw mini-doelen of wil je graag tips om je mini-doelen te behalen? Stel dan gratis je vraag aan de diëtist! Ga je liever in gesprek met een diëtist? Bekijk hier het Voedingsconsult.

In het kort

Via SamenGezond krijg je persoonlijk advies van een gespecialiseerd diëtist. De diëtist gaat in op jouw eetgewoontes en geeft praktisch toepasbare tips waarmee je eenvoudig zelf aan de slag kan. Je kunt online een vraag stellen, je eetpatroon laten analyseren of een gesprek via telefoon of Skype inplannen. 

  • Geregistreerde diëtisten van MyDailyLifestyle
  • Advies op basis van jouw eetpatroon
  • Praktische tips voor gezonde eetgewoontes

Wil je uitgebreider advies over je leefstijl?

Wil jij compleet inzicht in jouw gezondheid, doe dan de Persoonlijke Gezondheidscheck. Je ontvangt binnen 20 minuten je eigen gezondheidsrapport, met adviezen om jouw gezondheid te verbeteren. Deze check wordt geadviseerd door huisartsen, bedrijfsartsen en gezondheidsfondsen.