Changing health

Meld je direct aan voor het gewichtsverliesprogramma

Changing Health is een gewichtsverliesprogramma, waaraan jij als Menzis-medewerker kunt meedoen. Iets voor jou?

Een gezonde leefstijl is heel belangrijk. Door een gezonde leefstijl kun je diabetes type 2 voorkomen. Heb je diabetes, dan helpt een gezonde leefstijl je om je bloedsuikerwaarden te reguleren. Door gezond te eten zorg je ervoor dat je bloedsuikerspiegel minder snel piekt. Door meer te bewegen verbetert onder andere je insulinegevoeligheid, waardoor je bloedsuikerspiegel minder hoog wordt. Changing health en Menzis willen jou helpen met een speciaal gewichtsverliesprogramma.

Doe mee met het gewichtsverliesprogramma van Changing Health

Medewerkers en verzekerde van Menzis kunnen met Changing Health gepersonaliseerde (digitale) ondersteuning krijgen om te helpen bij afvallen en om het risico op diabetes type 2 te verlagen. Schrijf je snel in, want er is voor deze pilot beperkt plek.

 

Wat krijg je?

Je ontvangt een eigen coach die jou helpt je doelen te verwezenlijken. Daarnaast ondersteunt de app jou bij het behalen van deze doelen. Het is tijd om je persoonlijke app te gaan gebruiken en om je leefstijlcoach (telefonisch) te ontmoeten. De app toont aan hoe kleine veranderingen in dieet en bewegen een grote invloed op gezondheid kunnen hebben. De leefstijlcoaches werken met jou samen om je doelen te behalen. Je krijgt gratis 100 minuten met jou persoonlijke coach. Ze helpen je om af te vallen en het om diabetes type 2 te voorkomen.

 

Wie is Changing Health?

Changing Health is een Engelse aanbieder van digitale leefstijl interventies. Ze gebruiken kunstmatige intelligentie en bewezen gedragsveranderings-methodes om via een app én een persoonlijke coach, leefstijl te verbeteren in een programma op maat. De programma’s van Changing Health zijn bewezen effectief en laten goede resultaten zien wat betreft blijvend gewichtsverlies en gezondere lichaamswaarden.

 

Aanmelden kan als je voldoet aan deze criteria:

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je hebt een BMI van 25 of hoger
  • Je hebt toegang tot het internet, computer, smartphone of tablet
     

Meld je direct aan