Meedoen met SamenGezond?

Dit levert het jou op!

Je wilt gezonder eten, meer bewegen of juist ontspannen? En vindt dat best lastig? SamenGezond is er voor iedereen die hulp kan gebruiken om gezonder te leven. Alles gratis en voor iedereen beschikbaar.

Jouw voordeel met SamenGezond

  • Leuke app die je elke dag laat bewegen 

  • Beweeg voor flinke kortingen in de webshop 

  • Leuke evenementen en winacties

  • Een gezond steuntje in de rug met blogs, tips & adviezen  

  • E-mailcoaching, ontwikkeld door leefstijlcoaches

Al ruim honderduizenden mensen doen mee

SamenGezond is er voor iedereen die op een leuke manier aan zijn gezondheid wil werken. Doe je ook mee? Download de app en start vandaag nog met jouw Weekdoel!

Download van Download van

Verdien wekelijks beloningen

Met de app van SamenGezond kan je meedoen aan het Weekdoel waarbij je wordt beloond als je beweegt. Wist je dat je al kan sparen door gewoon te wandelen of te fietsen? Na één week heb je al een eerste beloning verdiend!

Spaar voor flinke korting in de webshop

Met SamenGezond kun je eenvoudig met je gezondheid aan de slag. We hebben een leuke app die je elke dag laat bewegen. En met bewegen verdien je punten. Deze punten kun je verzilveren in de webshop voor flinke korting op leuke producten en uitjes. 

Gratis hulp van deskundigen

Onze mailcoach helpt je om gezonde keuzes te maken én vol te houden. Je kunt kiezen uit verschillende thema's rondom voeding en balans. Daarnaast vind je op ons platform vele interessante artikelen met tips die je verder kunnen helpen in jouw situatie.