Meedoen met SamenGezond?

Dit levert het jou op!

Je wilt gezonder eten, meer bewegen of juist ontspannen? En vindt dat best lastig? SamenGezond is er voor iedereen die hulp kan gebruiken om gezonder te leven. Alles gratis en voor iedereen beschikbaar.

Jouw voordeel met SamenGezond

  • Een gezond steuntje in de rug met blogs, tips & adviezen  

  • Leuke app die je elke dag laat bewegen 

  • Beweeg voor flinke kortingen in de webshop 

  • E-mailcoaching, ontwikkeld door leefstijlcoaches

  • Cashback op je aanvullende zorgverzekering en meer extra's

Al honderderduizenden mensen doen mee

SamenGezond is er voor iedereen die op een leuke manier aan zijn gezondheid wil werken. Ongeacht waar je verzekerd bent. Doe je ook mee? Meld je nu aan en krijg 150 punten cadeau! Goed om te weten: SamenGezond deelt nooit ongevraagd informatie met andere partners.

Doe nu mee met SamenGezond

Verdien wekelijks beloningen

Met de app van SamenGezond kan je meedoen aan het Weekdoel waarbij je wordt beloond als je beweegt. Wist je dat je al kan sparen door gewoon te wandelen of te fietsen? Na één week heb je al een eerste beloning verdiend!

Spaar voor flinke korting in de webshop

Met SamenGezond kun je eenvoudig met je gezondheid aan de slag. We hebben een leuke app die je elke dag laat bewegen. En met bewegen verdien je punten. Deze punten kun je verzilveren in de webshop voor flinke korting op leuke producten en uitjes. 

Gratis hulp van deskundigen

Onze mailcoach helpt je om gezonde keuzes te maken én vol te houden. Je kunt kiezen uit verschillende thema's rondom voeding en balans. Daarnaast vind je op ons platform vele interessante artikelen met tips die je verder kunnen helpen in jouw situatie.  

Extra's met je verzekering

Heb je een zorgverzekering bij Menzis, Anderzorg of HEMA? Goed nieuws! Je profiteert dan van meer producten en scherpere kortingen in de webshop. Denk bijvoorbeeld aan €20 cashback op je aanvullende verzekering, een extra brilvergoeding of gratis Fysiofitheidsscan.