Meedoen met SamenGezond?

Dit levert het jou als Anderzorg verzekerde op!

Je wilt gezonder eten, meer bewegen of juist ontspannen? En vindt dat best lastig? SamenGezond is er voor iedereen die hulp kan gebruiken om gezonder te leven. Alles gratis en voor iedereen beschikbaar.

Jouw voordeel met SamenGezond

  • Dagelijks inzicht in je gezondheid

  • Verdien wekelijks cadeaubonnen door te bewegen

  • Maak gezonde keuzes en spaar voor dagjes uit en leuke producten

  • Ontvang gratis advies van een online leefstijlcoach

  • Cashback op je aanvullende zorgverzekering en meer extra's

Al ruim 400.000 mensen doen mee

SamenGezond is er voor iedereen die op een leuke manier aan zijn gezondheid wil werken. Ongeacht waar je verzekerd bent. Doe je ook mee? Meld je nu aan en krijg 150 punten cadeau! Goed om te weten: SamenGezond deelt nooit ongevraagd informatie met andere partijen.

Doe nu mee met SamenGezond

Ben jij al SamenGezond deelnemer? Log dan in via onderstaande button, of bekijk via deze link hoe je jouw voordelen kunt activeren!

Inloggen

Verdien wekelijks cadeaubonnen

Met de app van SamenGezond kan je meedoen aan het Weekdoel waarbij je wordt beloond als je beweegt. Wist je dat je al kan sparen door gewoon te wandelen of te fietsen? Na één week spaar je al een cadeaubon van €3 bij elkaar van bijvoorbeeld HEMA of Coolblue.

Spaar voor dagjes uit en leuke producten

Met SamenGezond kun je op een leuke manier met je gezondheid aan de slag. Eet je bijvoorbeeld een gezonde maaltijd of doe je mee aan een sportevenement? Dan verdien je punten die je in de webshop kunt inwisselen voor leuke producten en uitjes. 

Gratis hulp van deskundigen

Onze mailcoach helpt je om gezonde keuzes te maken én vol te houden. Je kunt kiezen uit verschillende thema's rondom voeding en balans. Daarnaast vind je op ons platform vele interessante artikelen met tips die je verder kunnen helpen in jouw situatie.  

Extra's met jouw Anderzorg verzekering

Met jouw zorgverzekering bij Anderzorg profiteer je van meer producten en scherpere kortingen in de webshop. Denk bijvoorbeeld aan een extra brilvergoeding of gratis Fysiofitheidsscan.