✉ Mailcoach Minder Zout

Schrijf je in

Je lichaam heeft zout (natrium) nodig en het is een heerlijke smaakmaker. Helaas eten we doorgaans meer zout dan goed voor ons is. Te veel zout eten - meer dan 6 gram per dag - kan leiden tot een hoge bloeddruk, wat een voorbode is voor hart- en vaatziekten. Wil jij minder zout eten? Schrijf je dan in voor coaching per e-mail. Je krijgt informatie en opdrachten van een voedingsdeskundige van SamenGezond. Let jij momenteel al op je zoutgebruik? Deze mailcoach bevat leuke recepten en tips die je kan gebruiken om nog minder zout te eten. 


Om je in te schrijven voor deze mailcoaching, hebben we de volgende gegevens van je nodig:

Ik geef Menzis toestemming om mij te mailen, bij te houden of ik deze e-mails open en op welke links ik klik. Als je (nog) geen deelnemer bent bij SamenGezond worden jouw gegevens na het starten van de e-mail coaching automatisch verwijderd na 90 dagen. Meer informatie over hoe wij omgaan met jouw privacy en de algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Aantal e-mails
2 á 3 e-mails per week

Duur
3 weken

Leestijd
5 minuten lezen per e-mail

Meedoen
Je zit nergens aan vast, uitschrijven kan op elk moment

Deze onderwerpen komen aan bod

Je start met een meting: hoe staat het met jouw kennis over zout en hoeveel zout eet je nu? Dit meet je na afloop van de coaching opnieuw. Je ziet dan gelijk wat je hebt geleerd! 

  • Week 1: Uitleg over een hoge bloeddruk, zout herkennen en zout vervangen door andere smaakmakers.
  • Week 2: Nog meer over bloeddruk en leer etiketten lezen om zoutrijke producten te herkennen. 
  • Week 3: Omgaan met moeilijke momenten en ontwikkel je eigen voedingspatroon met minder zout. 

‚úČ Meer mailcoaching van SamenGezond?

Ook op andere onderwerpen hebben we e-mailcoaching voor je klaarstaan. Je ontvangt tips en opdrachten van leefstijlcoaches om gezonde keuzes te maken én vol te houden. Bekijk alle e-mailcoaching.