✉ Mailcoach Gezonde Voeding

Schrijf je in

Over voeding is veel gezegd en de ene hype volgt de andere snel op. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij coachen jou in 12 e-mails. In iedere e-mail geven we je informatie en tips en staat er een ander thema  binnen gezonde voeding centraal. Bijvoorbeeld volkoren producten, groente, zelf koken of etiket lezen. Deze adviezen zijn opgesteld door de Gezondheidsraad en het Voedingscentrum. Vervolgens is het aan jou en krijg je iedere e-mail een uitdaging. Durf jij het aan?

Goed om te weten: weet je al veel over voeding? Dan vertellen we je waarschijnlijk niet veel nieuws, want deze mailcoach vertelt je vooral basisinformatie. Inschrijven mag natuurlijk altijd!


Om je op deze mails te abonneren, hebben we de volgende gegevens van je nodig:

Ik geef Menzis toestemming om mij te mailen, bij te houden of ik deze e-mails open en op welke links ik klik. Als je (nog) geen deelnemer bent bij SamenGezond worden jouw gegevens na het starten van de e-mail coaching automatisch verwijderd na 90 dagen. Meer informatie over hoe wij omgaan met jouw privacy en de algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Aantal e-mails
Om de 3 dagen een e-mail, 2 á 3 e-mails per week

Duur
1 maand

Leestijd
5 minuten lezen per e-mail

Meedoen
Je zit nergens aan vast, uitschrijven kan op elk moment

Deze onderwerpen komen aan bod

Je ontvangt van ons om de 3 dagen een e-mail. Zo helpen we je in 12 mailtjes om je basiskennis over gezond en ongezond eten bij te spijkeren. 

1.  Bewust eten
2.  Fruit! Het ideale tussendoortje
3.  Gezond drinken
4.  Waarom ongezond zo lekker is
5.  Groente is een superfood
6.  Tussendoortjes
7.  Volkoren v.s. geraffineerd
8.  Maak zelf je maaltijden
9.  Vaker vegetarisch
10. Eetpatroon
11. Etiket lezen
12. Wapenen tegen fabels

✉ Mailcoaching van SamenGezond

We hebben deze mailcoaching - ontwikkeld door leefstijlcoaches - voor je klaarstaan met weetjes, tips en opdrachten om gezonde keuzes te maken én vol te houden: