Leuke uitjes

Samen er op uit

Er lekker even uit: soms heb je dat gewoon even nodig. En je hoeft dan heus niet altijd ver weg of voor veel geld. Hier vind je inspiratie om dat op een verrassende manier te doen!

Suggesties voor jou

(Nog) geen suggesties beschikbaar

We hebben nog geen gegevens over jou, jouw doelen en jouw gezondheid. Doe mee, zodat we de onderwerpen en categorieën kunnen laten zien die bij je passen.

Deelname is gratis en voor iedereen!

background

Wat zijn leuke uitjes?

Met vrienden of familie een dagje eropuit? Of je nou gaat voor ontspannend of actief, ons land heeft genoeg activiteiten te bieden. Nederland is bijvoorbeeld een echt wandelland. Handig zijn de wandelingen van station naar station. Zo heb je niet het gedoe van altijd weer terug bij je auto moeten zien te komen, en je komt nog eens op bijzondere plekken. Kinderen zijn er niet altijd van gecharmeerd: wandelen. Maar het is wel goed voor ze (en voor jou!) Met deze tips maak je wandelen voor kinderen leuk. Of denk eens aan het Pieterpad. Dat is een heel goed georganiseerd afwisselend traject, dat je naar de mooiste stukjes van Nederland leidt. Je ziet al wandelend alle hoogtepunten. Je wandelt door weilanden, langs slootjes en kanalen, maar ook over heide en door het bos. Je komt in dorpen waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan, daar ga je terug in de tijd. Of kies een mooi nationaal park uit, ook zeker leuk en de moeite waard. Met 21 nationale parken verspreid over heel Nederland is er keuze genoeg. Zo kun je genieten van de wildernis in eigen land. Eten en drinken mee voor een picknick onderweg misschien? Vergeet niet om foto's te maken! 

Tips voor ontspannende uitjes

Ga jij het liefst voor een weekend heerlijk ontspannen? Op SamenGezond krijg je diverse tips om weer even tot jezelf te komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een yogaweekend. Dit wordt op steeds meer plekken in ons land aangeboden. Vaak liggen de hotels of centra waar je yogalessen kunt volgen op mooie plekken in de bossen of vlakbij zee. Misschien wil je liever helemaal tot jezelf komen met de luxe van een spa, sauna, zwembaden en/of massage. Een wellnessuitje kan je al boeken vanaf 1 dag, maar een heel weekend ontspannen is natuurlijk nog lekkerder! Het fijne is dat je niet alleen je geest maar ook je lichaam een flinke boost geeft.

Uitjes met korting

Wandelen met de SamenGezond-app maakt je uitje nóg leuker, want daarmee verdien je punten voor je wandeling, die je kunt besteden in de webshop. Dus kom in beweging en spaar voor korting op je dagje weg.