Kenniscentrum Sport en Bewegen & SamenGezond

Samen met Kenniscentrum Sport en Bewegen werkt SamenGezond dagelijks om mensen meer in beweging te brengen. Dat doen we door kennis, tips & adviezen te bieden op het gebied van bewegen en sport.

Het Kenniscentrum Sport en Bewegen werkt in opdracht van het Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan actueel wetenschappelijk onderzoek over sport en bewegen. Samen met ervaringen uit de praktijk en deelt deze via verschillende manieren, waaronder: www.kenniscentrumsportenbewegen.nl en www.allesoversport.nl.

Kenniscentrum Sport en Bewegen deelt kennis met SamenGezond om wetenschappelijke inzichten te vertalen naar laagdrempelige, begrijpbare informatie en aanbod om mensen te stimuleren meer te bewegen. Zo denkt Kenniscentrum Sport en Bewegen mee in de coachdoelen in de SamenGezond-app. En kijkt zij actief mee op het maken en delen van content.

Kijkend naar het aantal mensen dat aan de beweegrichtlijnen voldoet, is er nog veel te winnen! Dat doen we samen. Samen op weg naar een gezonder Nederland.

Logo Kenniscentrum Sport en Bewegen