Extra steun van een coach

Stoppen met roken

Wil je graag stoppen met roken, maar vindt het lastig om dit helemaal op eigen kracht te doen? Met hulp verdubbel of verdrievoudig je je kans om succesvol te stoppen. Ga je stoppen met hulp, kies dan eerst welke vorm van begeleiding: telefonisch, in een persoonlijk contact of in groepsverband. Bij alle vormen helpt een coach je met het voorbereiden op en het volhouden van het niet roken. 

Groepstrainingen

Er zijn verschillende groepstrainingen. De trainingen bestaan meestal uit een aantal bijeenkomsten. Alle deelnemers stoppen in die periode met roken. Je kunt leren van de trainer en van elkaar. Een voordeel is dat je als deelnemers elkaar kunt ondersteunen bij het stoppen.

Rookvrij! Ook jij?

 • 7 bijeenkomsten van 1,5 uur, stoppen in groepsverband
 • Ex-deelnemers geven de training een gemiddelde waardering van 8,9
 • Bij jou in de buurt of online vanuit huis
 • In een groep kun je elkaar steunen

Allen Carr training

“Binnen 1 dag van het roken af!”
 • 1 live of online training van max. 5 uur
 • Een jaar gratis nazorg (24/7 telefonische coaching, vervolgtrainingen)
 • Bewezen effectief
 • De trainers zijn allen ex-rokers die gestopt zijn met behulp van de Allen Carr methode

Telefonische ondersteuning

Bij telefonische coaching heb je telefoongesprekken met een coach, gedurende enkele weken. In de gesprekken sluit je coach aan bij jouw persoonlijke situatie. Je coach geeft je adviezen bij het stoppen, bijvoorbeeld voor de situaties waarin je het lastig vindt om het niet roken vol te houden.

​Individuele begeleiding

Bij individuele coaching heb je een aantal gesprekken met een persoonlijke begeleider. Het voordeel hiervan is dat de ondersteuning is afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Ga ook na wat je zorgverzekeraar vergoedt. Bekijk hieronder de vergoedingen van Menzis, Anderzorg of HEMA:

Liever een andere aanpak?

Is stoppen met roken met professionele hulp voor jou niet de manier? Kies wat het beste bij je past:

 

 
 • Privacy(rechten)
  SamenGezond attendeert deelnemers op diverse producten en diensten die je kunt gebruiken ter ondersteuning bij het stoppen met roken. De mate waarin privacy(rechten) een rol spelen bij deze producten en diensten is afhankelijk van de organisatie die deze producten en diensten aanbiedt. SamenGezond is niet verantwoordelijk voor de gebruikersvoorwaarden die de aanbieders van deze producten en diensten hanteren ten aanzien van uw persoonsgegevens. De aanbieders bepalen zelf hun gebruikersvoorwaarden. De gebruikersvoorwaarden die de aanbieders hanteren hebben een reikwijdte van geen gebruikersvoorwaarden tot en met het gebruik van je gegevens voor commerciële doeleinden. Je bepaalt zelf of je instemt met de (gebruikers)voorwaarden die de aanbieder van het product of dienst waarin je geïnteresseerd bent hanteert.