Verdien € 3 voor de Hartstichting

Beweeg & doneer elke week aan de Hartstichting

Haal jij je persoonlijke Weekdoel? Dan verdien je punten die je kunt omzetten in een donatie aan de Hartstichting.

In deze tijd staat een goede gezondheid centraal voor ons allemaal. Bij de Hartstichting zet iedereen, juist nu, alle zeilen bij om hier aan bij te dragen.

Onder de coronapatiënten die ernstig ziek worden of zelfs overlijden zijn veel mensen met hart- en vaatziekten. Ook bij coronapatiënten die daarvoor nog gezond waren, zien artsen soms hartproblemen ontstaan. Er is dringend meer informatie en onderzoek nodig om coronapatiënten met hart- en vaatziekten beter te kunnen behandelen. De Hartstichting roept iedereen op om te geven, voor dit en ander levensreddend hartonderzoek. Doe mee en draag samen met ons bij aan gezonde harten.

In de SamenGezond-app kun je jouw eigen persoonlijke Weekdoel vaststellen. Dat doel haal je als je wandelt, fietst of hardloopt. En haal je jouw Weekdoel? Dan krijg je punten. Die punten kun jij de komende weken omzetten in een donatie van € 3 euro aan de Hartstichting. Een extra motivatie om aan je gezondheid te werken toch? Download daarom nu de app voor Apple of Android, registreer je gratis en begin direct.

Goed om te weten: Veel mensen wandelen of fietsen al genoeg om hun Weekdoel te halen. Doe je mee?