Blijf bewegen met de Doe het zelf-weken

Wat ga jij doen?

Pak je kans tijdens Doe Het Zelf-weken in oktober, want ‘initiatief in je werk’ en ‘eigenaar zijn van je ontwikkeling’ begint bij jou! Als wij het verschil willen maken voor mens en maatschappij, hebben we jouw energie en talenten hard nodig. Dus blijf in beweging en doe mee!

Menzis wil het verschil maken voor mens en maatschappij. We hebben een gezonde organisatie nodig om krachtig in de regio te zijn en landelijk concurrerend te blijven. En dat terwijl de wereld om ons heen in snel tempo verandert. Bij deze ambitie hebben we jouw energie en talenten hard nodig. Dus doe mee en vergroot jouw initiatief in je werk en ontwikkeling. Menzis helpt je daarbij, onder meer met de workshops en inspiratie in de Doe Het Zelf-weken van 30 september tot en met 10 oktober 2019. Doe Het Zelf want initiatief en eigenaarschap begint bij jezelf.

Pak je kans deze twee weken

Initiatief in je werk: Neem jij het al of ben je op ontdekkingstocht? Eigenaar van je ontwikkeling: Ben jij het al of wil je weten ‘hoe’? In de Doe Het Zelf-weken ga jij hiermee aan de slag. Met een keuzeprogramma aan activiteiten nodigen we je uit je te verdiepen in dit thema én stappen te zetten. Op de themapagina ‘Initiatief & Eigenaarschap’ lees je alles over het programma en hoe jij je kunt aanmelden.

Een greep uit het programma

De Doe Het Zelf-weken bieden sessies met deskundigen van buiten én met collega’s die hun kennis en ervaring met je delen. De eerste week gaat over vergroting van initiatief in je werk. Je kunt leren hoe je beter kunt brainstormen, je idee goed kunt verkopen en meer ondernemerschap in je werk brengt. In de tweede week kun je aan de slag met jouw ontwikkeling: volgt een half uur loopbaancoaching, wordt de baas in je eigen loopbaan en – als je 45+ bent – ontdek welke nieuwe mogelijkheden er voor jou zijn. Naast de workshops kun je ook, op een moment dat het jou past, één van de e-learnings van de Menzis-academy over deze thema’s volgen. Ook daarover lees je meer op de themapagina. Mogelijkheden genoeg! Dus: Wat doe jij?