Denk met ons mee

Met en voor jou blijven we SamenGezond steeds verbeteren

Jouw mening telt! Door te luisteren naar de wensen en ideeën van onze gebruikers, kunnen we ons programma blijven verbeteren. Op deze pagina kan je je aanmelden voor ons klantpanel en/of jouw ideeën voor SamenGezond achterlaten in onze (digitale) ideeënbus.

Ons klantpanel

Wil jij af en toe met ons meedenken, meepraten of je mening geven over (onderdelen van) SamenGezond? Meld je dan aan voor ons klantpanel via de knop hieronder. Vul een aantal vragen in zodat we je beter leren kennen. Hierdoor kunnen we jou uitnodigen om mee te praten over onderwerpen die jij belangrijk vindt. Na het invullen hiervan ontvang je binnen een dag een bevestigingsmail en is je inschrijving definitief.

Ik meld mij aan!

* Uiteraard respecteren wij jouw privacy, ook als deelnemer van het klantpanel! Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Laat je idee achter in onze ideeënbus!

Elke dag zijn wij bezig met het verbeteren van ons programma en denken we na over aanpassingen of toevoegingen die de gezondheid van iedereen die het nodig heeft bevordert. Denk jij dat ene gouden idee te hebben? Laat het ons dan via de button hieronder weten!

Naar de ideeënbus

We legen onze ideeënbus één keer per maand om alle voorstellen te bespreken en te bepalen waarmee we aan de slag willen en kunnen. Klik hier om te zien wat we met de al doorgegeven ideeën hebben gedaan.

Dit hebben we samen met onze gebruikers opgepakt

  • Je Weekdoel aanpassen, omdat je moeite hebt met bewegen? 'Beweegvoorkeuren'!

  • Het is lastig om een oplossing voor mijn probleem of antwoord op mijn vraag te vinden

  • De stappenuitdaging is de grootste drempel om het Weekdoel in de eerste weken te halen

  • Nieuwe deelnemers willen graag wegwijs worden gemaakt in de app

  • Meer aanmoediging in 2022

  • Puntenplafond is afgeschaft - onbeperkt sparen