Gezonder leven in 2021?

SamenGezond is jouw steuntje in de rug.

Deel jouw goede voornemen

Zo houd je jouw voornemens vol

Wil je graag het nieuwe jaar positief beginnen door aan een goed voornemen te werken, en kun je wel wat hulp gebruiken? SamenGezond is hiervoor jouw steuntje in de rug. Deel je gezonde goede voornemens met ons, dan helpen wij jou ze dit jaar vol te houden. Heb je gedurende het jaar je voornemens volgehouden? Dan staat er een leuke verrassing voor je klaar. En als extra motivatie om te starten, ontvang je direct 150 SamenGezond punten die je kunt besteden in onze webshop. 

Deel jouw goede voornemen

Deel jouw goede voornemens

Hoe werkt het?

  1. Deel je goede voornemen met ons

Klik op de knop 'Deel jouw goede voornemen' en registreer je bij SamenGezond. Ben je al SamenGezond deelnemer? Log dan in met je bestaande gegevens. Kies jouw gezonde voornemen uit de lijst en verstuur. Je ontvangt dan direct de puntenbeloning in je account. 

  1. Maak werk van je goede voornemen 

Na het delen van je goede voornemen ontvang je van ons op maandag of donderdag een mail met daarin uitleg hoe je de beste start maakt met jouw goede voornemen. Gedurende het jaar houden we je maandelijks op de hoogte van interessante acties en ontvang je concrete tips en uitdagingen die jou helpen je voornemen vol te houden. 

  1. Voornemen volgehouden? Een beloning voor jou

In december 2021 maken we de balans op. Heb je je voornemens volgehouden? Dan staat er een leuke beloning voor je klaar. Ga jij de uitdaging aan?