Contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Vragen over SamenGezond

Wist je dat je veel antwoorden zelf kan vinden op onze website? Kijk bijvoorbeeld eens tussen de veelgestelde vragen of vind je antwoord in ons helpcentrum (zie hiernaast). Kom je er niet uit? Via de hulp-pagina kan je contact met ons opnemen.

Vragen over het Weekdoel

Kijk voor alle informatie over het Weekdoel op deze speciale pagina en start vandaag nog je persoonlijke Weekdoel.

Heb je nog andere vragen?

Zoek je snel contact met ons voor een vraag, klacht of een compliment? Neem contact op via de chat. Deze is te vinden via de help knop in ons helpcentrum.

  • We staan voor je klaar op maandag tot en met vrijdag, van 8:30 tot 17:00 uur.

Ons helpcentrum

Heb je een probleem of heb je meer hulp nodig? Kijk dan in ons helpcentrum. We hebben ons helpcentrum ingedeeld in een aantal veelvoorkomende onderwerpen om het zoeken makkelijker te maken. Je kunt natuurlijk ook de zoekfunctie gebruiken. 
 
Kom je er na het lezen van de artikelen niet uit, dan kun je ons een bericht sturen. Vul daarvoor het contactformulier in dat je onderaan elk artikel vindt. Let op: zorg ervoor dat je het juiste onderwerp kiest.

Webshop & bestellingen

Ben je benieuwd naar de levertijd van een product uit de webshop? Neem dan contact op met onze leverancier Boost via T: 011 438 15 15 of via samengezond@boostgroup.nl.

​Boost Loyalty B.V. is doordeweeks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 en is gevestigd aan de Klompenmaker 2, 5253RH in Nieuwkuijk - Netherlands. KVK: 27306184.