Beweeg voor 25% korting

Behaal 2x je Weekdoel en koop een bloeddrukmeter voor slechts €34,46

Wist je dat regelmatig bewegen goed is voor je bloeddruk? Als je genoeg beweegt, houd je je hart en bloedvaten in een goede conditie. De SamenGezond-app stimuleert bewegen op een leuke manier via het Weekdoel. Hiermee kun je nu tijdelijk sparen voor een aantrekkelijke korting op een bloeddrukmeter.

Tijdelijke actie

Met SamenGezond kun je nu twee vliegen in één klap slaan: werken aan een gezonde bloeddruk door beweging & voordelig een bloeddrukmeter aanschaffen en thuis je bloeddruk in de gaten houden!

Behaal nu 2 keer je Weekdoel in de SamenGezond-app, claim jouw SamenGezond-punten als beloning en koop een door de Hartstichting gevalideerde bloeddrukmeter met 25% korting (€45,95 voor €34,46).

Meedoen?

  • Download de gratis SamenGezond-app via onderstaande buttons
  • Behaal 2 keer jouw Weekdoel en verdien 2 keer 250 punten
  • Lever de 500 punten in, en ontvang 25% korting op de bloeddrukmeter
  • Betaal zo geen €45,95 maar slechts €34,46!

Download van Download van

Wat is het weekdoel?

Het Weekdoel daagt jou, op je eigen niveau en met verschillende uitdagingen, elke week opnieuw uit om aan je gezonde doelen te werken en je fitter te voelen. Je doet mee aan het Weekdoel via de SamenGezond-app. Heb je je Weekdoel behaald? Dan verdien je 250 SamenGezond-punten. Lees hier meer over het Weekdoel.

Download de SamenGezond-app

SamenGezond is er voor iedereen die op een leuke manier aan zijn gezondheid wil werken. Doe je ook mee? Download de app en start vandaag nog met jouw Weekdoel!

Download van Download van

"Ik ben echt blij met mijn huidige gezondheid, en dat komt mede door SamenGezond. Zo'n simpele app, maar het werk echt."

SamenGezond in het kort

  • Leuke app die je elke dag laat bewegen 

  • E-mailcoaching, ontwikkeld door leefstijlcoaches

  • Regelmatig evenementen en winacties

  • Een gezond steuntje in de rug met blogs, tips & adviezen  

Veelgestelde vragen