Beloning

Een betere gezondheid en SamenGezond-punten

Wanneer je actief bezig bent om je gezondheid te verbeteren willen wij dit graag belonen. Als extra steuntje in de rug krijg je als beloning daarom punten die je in de webshop kunt inwisselen voor leuke producten en uitjes. Je SamenGezond-punten zijn geldig zolang je deelnemer bent van SamenGezond.

Puntensaldo bekijken

Op de website vind je je puntensaldo rechtsbovenin als je bent ingelogd. Vanuit de app bekijk je jouw puntensaldo op het tab 'Profiel' onder Persoonlijke informatie (door te klikken op je eigen naam/afbeelding).   

Zo verdien je punten

In de app

In de app kun je punten verdienen door je Weekdoel te halen. Hiervoor moet je beweegactiviteiten (wandelen, fietsen of hardlopen) bijhouden met de tracker in de app. Ook is het belangrijk dat je dagelijks een aantal stappen zet. Je Weekdoel is persoonlijk en wordt door SamenGezond voor jou bepaald. Haal je jouw Weekdoel, dan levert je dit wekelijks 250 punten op. 

Op de website

Het snelst verdien je punten met onze app. Maar ook op onze website kan je punten verdienen. Bijvoorbeeld door het invullen van een bepaalde vragenlijst of test, het voltooien van een mailcoach of mee te doen aan een SamenGezond evenement. Op deze manier belonen we jouw gezonde gedrag.