Bas van de Goor Foundation & SamenGezond

Samen met de Bas van de Goor Foundation stimuleert SamenGezond deelnemers van de Nationale Diabetes Challenge te blijven bewegen. Sporten of bewegen kan helpen om diabetes beter te reguleren.

Sportief met Diabetes: De Bas van de Goor Foundation brengt mensen met Diabetes in beweging naar een betere kwaliteit van leven. Dat doet zij door het organiseren van de Nationale Diabetes Challenge. SamenGezond en Menzis steunen de Nationale Diabetes Challenge.

De Nationale Diabetes Challenge is er voor mensen met diabetes type 2. Deze effectieve wandelinterventie helpt deelnemers om in beweging te komen, voor een betere kwaliteit van leven. Het is een coproductie van de Bas van de Goor Foundation, huisartsen, wijken en Menzis.

Tijdens en na de Nationale Diabetes Challenge krijgen deelnemers het digitale gezondheidsprogramma SamenGezond aangeboden als ‘extra steuntje in de rug’. Ook na het afronden van de Challenge kunnen zij hiermee blijven bewegen. SamenGezond stimuleert en helpt met Weekdoelen én tips en adviezen. Zo maken we samen wandelen laagdrempelig en leuk. 

Logo Bas van de Goor Foundation