SamenGezond app genomineerd

App van het jaar 2021

De nieuwe SamenGezond app, die afgelopen april werd gelanceerd, is voorgedragen voor een grote prijs. Samen met apps zoals Thuisbezorgd, Flitsmeister, Nu.nl en Buienradar is de app van SamenGezond namelijk genomineerd voor App van het Jaar – een bekende publieksprijs.

App van het jaar 2021

De 'App van het jaar' verkiezing is onderdeel van de 'Website van het jaar' verkiezing en is een initiatief van Emerce in samenwerking met MultiScope. Het Nederlandse publiek kan stemmen op haar favoriete website en app en deze ook beoordelen. Stemmen kan tot en met 17 november. In december zullen Emerce en Multiscope de winnende websites en apps bekendmaken via het online platform.  

Blij met de nominatie

Eigenlijk horen we iedereen dus op te roepen om massaal op ons te stemmen. En natuurlijk, dat mag. Maar voel je vooral niet verplicht, want voor ons kan het eigenlijk niet veel mooier dan genomineerd zijn met de app die we samen met onze deelnemers hebben ontwikkeld. En om als enige app genomineerd te zijn die mensen dagelijks inspireert om fitter en vitaler te worden. Een diepe buiging naar alle deelnemers van SamenGezond en onze kennispartners.

En dit is nog maar het begin. SamenGezond werkt hard door aan de volgende uitbreidingen. Daarover volgt snel meer informatie. Houdt onze app en website in de gaten.

 

app van het jaar