Alternatieve behandelingen

Stoppen met roken

De verschillende alternatieve methoden om te stoppen met roken zoals accupunctuur, hypnose en lasertherapie, kunnen helpen om de gewoonte van roken te doorbreken. Ook helpen deze behandelingen om die vervelende ontwenningsverschijnselen te verminderen, waardoor volhouden gemakkelijker wordt.

Acupunctuur, hypno- en lasertherapie 

Ga ook na wat je zorgverzekeraar vergoedt. Bekijk hieronder de vergoedingen van Menzis, Anderzorg of HEMA:

Een steuntje in de rug 

Wist je dat de kans groter is dat je stoppoging lukt als je begeleiding krijgt? Wellicht werkt voor jou een app of boek het beste, waarmee je zelf aan de slag gaat. Voor de ander persoonlijke coaching juist een uitkomst zijn. Ontdek wat het beste bij je past:

 

 
  • Privacy(rechten)
    SamenGezond attendeert deelnemers op diverse producten en diensten die je kunt gebruiken ter ondersteuning bij het stoppen met roken. De mate waarin privacy(rechten) een rol spelen bij deze producten en diensten is afhankelijk van de organisatie die deze producten en diensten aanbiedt. SamenGezond is niet verantwoordelijk voor de gebruikersvoorwaarden die de aanbieders van deze producten en diensten hanteren ten aanzien van uw persoonsgegevens. De aanbieders bepalen zelf hun gebruikersvoorwaarden. De gebruikersvoorwaarden die de aanbieders hanteren hebben een reikwijdte van geen gebruikersvoorwaarden tot en met het gebruik van je gegevens voor commerciële doeleinden. Je bepaalt zelf of je instemt met de (gebruikers)voorwaarden die de aanbieder van het product of dienst waarin je geïnteresseerd bent hanteert.