Houd je activiteiten bij

Actief met de SamenGezond-app voor punten en je fitscore

Met de SamenGezond-app kun je rechtstreeks meer dan 115 verschillende binnen- en buitenactiviteiten bijhouden via de geïntegreerde tracker.

Je kunt ook sporthorloges zoals Fitbit en Polar en apps zoals Runkeeper en Strava koppelen om je activiteiten te registreren. Jouw geregistreerde activiteiten dragen bij aan jouw persoonlijke fitscore. Doe je mee aan het Persoonlijk Weekdoel? Dan tellen de punten die je verdiend met GPS-activiteiten mee voor je Weekdoel.

Zo werkt het

  1. Ga in de SamenGezond-app naar ‘Activiteiten’.
  2. Kies ‘Wijzig activiteit’.
  3. Je ziet de lijst met activiteiten die je kunt bijhouden. De GPS-gebaseerde activiteiten herken je aan de GPS-vermelding bij de activiteit.
  4. Kies jouw activiteit en tik op ‘Start’ om de activiteit bij te houden.
  5. Klaar? Tik dan op ‘Stoppen’ en vervolgens op ‘Sla de activiteit op’.

Wil je weten hoe dit er uit ziet in de SamenGezond-app? Klik voor Android of Apple.

Zo start je een activiteit

Met je Android smartphone

Activiteit handmatig invoeren

Heb je al een activiteit uitgevoerd en wil je deze achteraf toevoegen? Kies dan ‘Voeg een activiteit toe’, vul gegevens in en tik op ‘Verzenden’. Handmatig ingevoerde activiteiten worden niet beloond met punten. 

Beloning met punten

Bij sommige activiteiten staat 'GPS' vermeld. Dit zijn GPS-gebaseerde activiteiten waarvoor je SamenGezond-punten krijgt. Je registreert dan je snelheid en afstand. Je punten kun je inwisselen in de webshop voor leuke producten en uitjes. Als je meedoet met het Persoonlijk Weekdoel worden deze punten meegeteld voor jouw beweegdoel. Daarmee verdien je wekelijks leuke beloningen.