Houd je activiteiten bij

Actief met de SamenGezond-app voor punten en je fitscore

Met de SamenGezond-app kun je rechtstreeks 20 verschillende buitenactiviteiten bijhouden via de geïntegreerde tracker.

Je kunt ook sporthorloges zoals Fitbit en Polar en apps zoals Runkeeper en Strava koppelen om je activiteiten te registreren. Jouw geregistreerde activiteiten dragen bij aan jouw persoonlijke fitscore. Doe je mee aan het Weekdoel? Dan tellen de punten die je verdient met GPS-activiteiten mee voor je Weekdoel.

Zo werkt het

Controleer vooraf of de GPS-instellingen op je telefoon goed staan.

  1. Ga in de SamenGezond-app naar ‘Activiteit’.
  2. Tik op het poppetje. Je ziet de lijst met activiteiten. 
  3. Kies jouw activiteit en tik op ‘Start’ om de activiteit bij te houden.
  4. Klaar? Tik dan op ‘Stoppen’ en vervolgens op ‘Opslaan’.

Zo start je een activiteit

Met je Android smartphone

Beloning met punten

In de SamenGezond-app staan alleen GPS- gebaseerde activiteiten vermeld waarvoor je SamenGezond-punten krijgt. Je registreert dan je snelheid en afstand. Je punten kun je inwisselen in de webshop voor leuke producten en uitjes. Als je meedoet met het Weekdoel worden deze punten meegeteld voor jouw beweegdoel. Daarmee verdien je wekelijks leuke beloningen, zoals een cadeaubon van mooie merken of korting voor in onze webshop. 

Zo start je een activiteit

Met je Iphone

Let op: SamenGezond adviseert je altijd om bij voorkeur de interne tracker in de app te gebruiken. Een van de redenen is dat wij storingen bij externe apps en trackers niet in de hand hebben, waardoor je activiteiten niet worden beloond. Wanneer je als gebruiker toch kiest voor het bijhouden van een activiteiten via een externe tracker is dat je eigen verantwoordelijkheid.